Grannsämja

Den arga lappen ett liv.

“Bästa jävla granne, vi måste sluta träffas så här. Samma sak varje gång: du innanför din ytterdörr, i kalsonger och fultischa, med håret på ända, salongs, lomhörd. Jag utanför din ytterdörr, i trosor och fultischa, med håret på ända, spik nykter, asförbannad och outsövd. Låt mig förklara: Det är illa nog som det är. Jag är en bitter småbarnsmorsa som redan har fullt upp med grannpsykbryt föranledda av t ex kattbajshögarna i sandlådan på gården, pisspölarna i trappan till följd av bristen på portlås, grovsoporna på vinden, hipsterhelvetet på gården, och gubben som bosatt sig i mangelrummet nu när det börjar bli kallt ute.

Jag vet inte varför ingången till barnvagnsrummet ständigt är blockerad av små små rostiga jävla cyklar, tomma baginboxar och silverpompoms, men jag misstänker att de två senare avfallskategorierna kommer från ditt fönster, som jag för övrigt ser rakt in genom när jag lyfter bort de små rostiga cyklarna och gömmer dem i ett förråd som ingen använder. Låt mig påpeka att din tv är väldigt stor, att den är fullt synlig från gården och att ditt urval av föråldrad mainstreamporr för dagtidsbruk är ASDÅLIGT.

Du måste sluta bete dig som om du bodde i ett öde ruckel mitt i skogen. Alla hör allt i de här husen. Dina tragiska tonårsfester sker inför öppen ridå. Alla andra som bor här är thirtysomethings med småbarn, och vi behöver sova. Du är ett demografiskt felslut. Du borde bo nån helt annanstans med din dyra keps och din skejtbård. Jag tänker inte be dig sluta väsnas på nätterna. Det är för sent för det. Straffet är redan fastställt.

Jag kommer att hemsöka dig med min Shabby chic-magi och förvandla dig till ett medicinskt unikum så att du aldrig får ligga igen. Du kommer att genomlida bibliska plågor, det kommer att regna blod och kronofogdar över dig tills du önskar att du aldrig blivit född. Jag kommer att hänga ut dig på Flashback så till den grad att polisens tekniker måste ha såna där vita rymddräkter när de kommer för att lägga ditt modem i en ziplocpåse, och bär ditt söndergnagda lik till förnedrande slutförvaring.”

*print*

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *